22 de gener del 2011

Peücs de llana


Amb aquest fred que ja tenim a sobre, no puc esperar més a penjar-vos els peücs. Són uns peücs molt fàcils i divertits de fer, me'ls va enviar la Maria del bloc puntades d'una peregrina, més ben dit, em va enviar el bloc on estaven publicats i que aquí us enllaço . Com veureu si passegeu pel seu bloc, l’'autora, hi té treballs molt interessants.
De fet, els peücs que faig jo, encara no els tinc acabats, per això us en penjo uns dels 10, que l'Àngeles va preparar per Reis, per a tota la seva família! (les dues fotos de dalt). Veureu que els va fer a mitja i, li van quedar perfectes.

Al contrari dels meus, que els estic fent a ganxet i em queden una mica matussers, però no pel ganxet, sinó per la meva poca traça. M’aplicaré la dita de: fent i desfent apren l’aprenent.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

jiji, jo en tinc uns de molt semblants i van de bé!!!

puntadas de una peregrina ha dit...

Nùria ja veurem els teus peucs quan els hagis acabat. Fets de mitja pot ser son més rápids, no sé, fa molt que no "tricoto".


Pot ser m´en faré uns...m´agraden!!

Petons

Maria

iaia.imma ha dit...

Gràcies per deixar-me el teu comentari, ei !!! per el peücs no et desanimis i això de fent i desfent apren l'aprenent, és lo que millor funciona, jo també tinc ganes de veure els teus peücs .)

Conxita Pons Sabio ha dit...

Estan molt bé, però sabeu la mida dels qüadrats? no ho he trobat enlloc.